top of page

Liveagenturet The Artist søger Booking Assistant

Drømmer du om en fremtid i musikbranchen? Har du lyst til at lære, er du struktureret og trives med mange bolde i luften? Vil du have en central rolle i driften af et udviklingsorienteret og spændende miljø hos Danmarks førende independent musikselskab? Så har du nu muligheder for at anvende dine kompetencer og udvikle dig i en spændende virksomhed i vækst.


Liveagenturet The Artist søger en Booking Assistant til at indgå i den daglige drift og assistere med større og mindre opgaver relateret til koncerter. Du vil få et dybdegående indblik i arbejdet med booking og en bred opgave-portefølje af primært administrativ karakter. Vi har højt til loftet, og der er masser af mulighed for at udvikle dine kompetencer, arbejdsopgaver og ansvarsområder.


DINE OPGAVER

  • Ansvar for kalenderopdatering til artister, musikere, crew, produktionsteam etc.

  • Udarbejde kontrakter

  • Ugentlig opdatering af billettal til artister, samarbejdspartnere etc.

  • Diverse afviklinger af koncerter

  • Generel assistance til booking i dagligdagen


HVEM ER DU?

Vi lægger vægt på, at du er struktureret, grundig og effektiv i dit arbejde og har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt. Du har gåpåmod, elsker nye udfordringer og er god til at overholde deadlines. Din baggrund er underordnet, men du skal være klar på en travl hverdag, hvor du har lyst til at udvikle dig og dedikere dig til at skabe de bedst mulige vilkår for vores artister og deres koncerter. Du brænder for musik, har lyst til at deltage i koncerter og sociale sammenhænge med resten af kontoret.


HVEM ER VI?

The Artist er en del af det førende independent full-service musikselskab The Bank, der består af management, booking, pladeselskab og publishing. The Artist arbejder både med helt nye talenter og etablerede artister, hvor fællesnævneren for dem alle er en ambition om at skabe store koncertoplevelser. Vi er alle passionerede og dedikerede på artisternes vegne, og vores formål er at skabe langsigtede og bæredygtige karrierer.


HVORDAN ANSØGER DU?

Stillingen er fuldtid og ønskes besat fra 1. august 2023. Stillingen er tidsbegrænset til og med januar 2024 med mulighed for forlængelse. Løn efter kvalifikationer. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religion, etnisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingen.


Vi holder løbende samtaler, så send gerne en kort motiveret ansøgning og CV til Sofie Høj på sofie@theartist.eu i dag – dog senest fredag d. 12/5/2023 kl. 12:00.


Vi glæder os til at høre fra dig!Er du interesseret?
Kontakt os! 
bottom of page