top of page

AlphabeatUmiddelbart og uncool begejstring. Tekster med snert og et ønske om at inddrage alle og enhver, som vil lytte. Det er filosofien bag Alphabeats første album i syv år, ‘Don’t Know What’s Cool Anymore’, der udkom d. 1. november. Albummet indeholder bl.a. singlen ’Shadows – der var Alphabeats første udspil i seks år og er et af årets hidtil største danske radiohits og tilmed Alphabeats tiende Top 20 single. Alphabeat har efterfølgende fulgt op med singlen ’I Don’t Know What’s Cool Anymore’, som er endnu et hit til sætlisten.

Live-mæssigt står Alphabeat også skarpere end nogensinde før. I sommeren 2019 cementerede bandet deres plads blandt de største popnavne på den danske livescene foran op imod 200.000 mennesker på Grøn Koncert. Der er derfor lagt op til kæmpe fest, når Alphabeat spiller en lang række koncerter i forlængelse af albummet. I november 2019 venter deres største indendørskoncerter nogensinde – i Aarhus Congress Center og K.B. Hallen – og i 2020 supplerer de med en omfattende Danmarksturné, tre koncerter i UK samt en stor festivalsommer.

Forvent derfor hits som ‘10.000 Nights of Thunder’, ’Boyfriend’, ‘Fantastic 6’, ’The Spell’, ’DJ’, ’Fascination’, ‘Shadows’, ‘I Don’t Know What’s Cool Anymore’ og mange flere.
bottom of page