top of page

Ameli Dot

Ameli Dot, et strålende soulpoptalent, har markeret sig som en stjerne på musikhimlen. Efter at have imponeret foran en fyldt VoxHall på årets SPOT Festival har hendes musik bragt hende til store festivaler landet over. Gaffa beskrev hende enkelt som et "stort soulpoptalent. Punktum." efter hendes bemærkelsesværdige optræden på SPOT Festival.


Siden da har Ameli Dot erobret danskernes hjerter med hits som "Hanging With Myself," der toppede de danske airplay charts og blev den mest spillede sang på dansk radio i en lang periode. Hendes debut EP 'Monday Of My Life' fulgte op med yderligere radiohits som "Drunk" og "Machete."


Ameli Dot deler sit formål med musikken: at skabe fællesskab og samtidig udfordre lytterne med en perfekt dosis seriøsitet og humor. Hendes musik hylder skævheden og bryder med opfattelsen af det perfekte og uperfekte. Under hendes koncerter lover hun en oplevelse, der rummer både det energiske, inderlige, uperfekte, rowdy og sjove - en sand eksplosion af følelser og stemning. Publikum kan forvente ærlighed, energi og en mindeværdig rejse gennem Ameli Dots unikke lydunivers.



Kontakt

bottom of page