top of page

Bbybites


Bbybites er det nyeste skud på stammen blandt danske kvindelige sangerinder. Inden hendes første single “Cuffin Season” udkom i januar, har både DRs Karrierekanonen fremhævet hende, og VEGAs Udvalgte, der havde hende på programmet i år. I februar blev hun “Ugens Upcoming” hos Bands of Tomorrow og senest varmede hun op for den danske Bette i Lille Vega.

Bbybites, der går under det borgerlige navn Martha Maj, kendetegnes ved hendes flabede og legende vokal, melodiske rap-tendenser og et tekstunivers, der ikke er bange for at gå over grænsen, provokere eller nogle gange bare være en helt banal kærlighedshistorie.

Produktionerne bag vokalen bevæger sig i forskellige universer, men samler sig omkring en tung og viljestærk 808. Bbybites måde at udtrykke sig selv på og hendes helt store inspirationer stammer fra tidligere 60’er pop ikoner som Nancy Sinatra til nyere kunstnere som Doja Cat og Lily Allen. De forskellige tendenser i sangerindens musik afspejler en blanding mellem to personaer, der samler sig til én helhed.

Med nye spændende projekter i sigte og en lovende musikkarriere foran sig, kan man snart forvente at høre Bbybites stemme og melodier på diverse streamingtjenester og festivaler landet rundt.

Link til billetter: Link til Spotify: http://spoti.fi/2OvW7G5


bottom of page