top of page

Bo Kaspers Orkester

Det elskede svenske band er klar med deres 12. studiealbum, der udkommer i efteråret, og i foråret 2020 tager de på stor turné i hele Norden.


Bo Kaspers Orkester er kendt og elsket for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition. Nu kan deres fans herhjemme se frem til, at det svenske band udgiver deres 12. album kaldet ’23.55’ d. 22. november. I foråret 2020 drager Bo Kaspers Orkester på en større turné, hvor de besøger næsten 30 koncertsale og arenaer i hele Norden. Her vil de bl.a. gæste DR Koncerthuset i København, Musikhuset Aarhus, Kulturværftet i Helsingør og Portalen i Greve.


Bo Kaspers Orkester har solgt over 2,5 millioner albums i løbet af deres 28 år som band, og det har derfor ikke været nemt at skulle leve op til de høje forventninger fra dem selv og publikum til et nyt album.


Bandet fortæller om albummet:

”Vores bedste tid er lige nu. Siden begyndelsen af 1990’erne har vi rejst rundt som musikalske handelsrejsende, og det føles nu som om – for at anvende ishockey termer – at vi har spillet to perioder, og at vi nu er i begyndelsen af den sidste tredje periode. Nu er det tid til at give den gas!”


”’23.55’ er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om. Vi har skrevet sangene, øvet dem, testet dem foran publikum for til sidst at indspille dem i løbet af nogle få dage i studiet” 

fortæller bandet og fortsætter:

I foråret 2020 er Bo Kaspers Orkester klar til at spille koncerter i Danmark, hvor fans kan glæde sig til at opleve de nye sange live samt klassikere fra deres solide bagkatalog.

Kontakt

bottom of page