HARKO


Det alternative popband – HARKO – er Danmarks nye svar på et moderne engelsksproget poporkester. Bandet laver musik i slipstrømmen af The 1975, Coldplay, U2 m.fl., hvor forsangeren Anders Villemoes’ karakteristiske stemme tilfører dybde og kant. Det er spillet popmusik, som skaber eufori i omkvædene samt melankoli og eftertænksomhed i versene.

De seneste to singler ‘I Can Feel You When I’m Soaring’ og ‘Sparks Above’ har fået roser med på vejen fra toneangivende medier som Soundvenue, GAFFA og Bands of Tomorrow, hvor sidstnævnte single også har fået airplay på P6 Beat.

Det seneste års tid har HARKO skrevet musik om at være opdagelsesrejsende på jorden og i rummet. Om dets mysterier, og følelserne der vækkes i en ved tanken om det. HARKO udgiver deres nye EP ‘Out of Orbit’ d. 23. oktober, hvor den dansable leadsingle ‘Laika’ vil være at finde på.

HARKO spillede i februar 2020 for et tætpakket og energisk publikum på Stengade i København. Publikum beskriver musikken som levende, euforisk, melankolsk og eftertænksom.