Isam B


Isam B laver sjælefuld musik, der går dybt ind og spidder livets essens. Han skaber sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. Det handler om vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det smukkeste ud af livet.

Som bekendt er Isam B tidligere forsanger i det folkekære – og nu opløste – band Outlandish, men også som solist har han et stort og inspirerende katalog. Hans stemme er kendt for at røre og ramme publikum og med sange som “I Danmark er jeg født” har Isam B skrevet sig ind i den danske musikarv.

Når Isam B drager på tour i foråret, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i live generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.