Jacob Bellens


Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan denne ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere. På livefronten er det gennem årene blevet til mere end 500 koncerter.

Jacob Bellens har altid været kendt for sine dybe og reflekterende tekster, hans karakteristiske og iørefaldende vokal kombineret med moderne pop-produktioner, der tør lege med forskellige genrer. De to nye singler ”Can’t Shazam It” og ”Scarlet Letter” fra mini-EP’en er to atmosfæriske pop-melodier præget af autotune, 808s trommer og reflekterende lyrik. Senest Bellens udgav musik var ”Love is Robotic” i sommer, der var med til at vise den nye musikalske vej, sangeren er gået de senere år, hvor han laver alternativ popmusik på sin helt egen måde. Singlen er den første siden hans fjerde album ”Trail of Intuition” fra 2018.

Jacob Bellens har udgivet albums i forskellige konstellationer siden 2004, herunder 3 albums med duoen Murder, 4 albums som forsanger i I Got You On Tape samt 4 soloplader: The Daisy Age (2012), My Convictions (2014), Polyester Skin (2016) og senest Trail Of Intuition (2018). Af anmelderne bliver han betegnet som “…en af de helt særlige og vigtige figurer i det danske musikmiljø”(Information), og hans stemme, fraseringer og sangskrivning er “… et kapitel for sig” (Politiken).