top of page

Joyce2020 blev for alvor Joyce’s gennembrudsår, og bandet har allerede bevist, at de er kommet for at blive. Joyce består af fem unge fyre fra Roskilde, der spiller dansksproget melodisk punkrock, hvor energien og spontaniteten har været central i bandets udvikling og udtryk. Og som et af dansk musiks nye og helt store håb, kondenserer de tidens musikalske ånd med tråde tilbage til de store rockkoryfæer. Joyce skriver sange ud fra en umiddelbar mavefornemmelse og energi, som også er det særegne der gennemsyrer deres koncerter.

Deres debutalbum 'Formskifter' fra 2020 blev kåret som ’Årets Bedste Album’ hos GAFFA og høstede flotte anmeldelser hos flere toneangivende medier som Politiken, Information, Soundvenue, Jyllands-Posten, GAFFA og Bands of Tomorrow. Dette var med til at sikre det unge band nominering til P3 Guld og 6 ud af 7 mulige nomineringer til Steppeulven, samt priser for ’Årets Håb’ ved Steppeulven og ’Årets Sang’ og ’Årets Rock Komponist’ ved Carl Prisen det efterfølgende år.

I marts 2022 udgav Joyce deres album ’Elsk Mig’, som var opfølgeren til succesen ’Formskifter’. ’Elsk Mig’ blev med flere 5-stjernede anmeldelser fra bl.a. Politiken, Berlingske, Soundvenue, GAFFA, Bands of Tomorrow m.fl.


Link til billetter: https://tix.to/joyce Link til Spotify: http://spoti.fi/3pipmZr


bottom of page