top of page

Lisa Nilsson


Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album “Himlen Runt Hörnet”. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Helle Joof-film ”En kort, en lang”. Lisa Nilsson har i årenes løb udvidet sin kunstneriske kunnen til også at inkludere skuespillet, hvor hun bl.a. har spillet en af de bærende roller i den danske spillefilm ’Gud Taler Ud’.

I 2014 kom hendes seneste jazzpop-inspirerede album ”Sånger Om Oss”, som var Lisa Nilssons første udgivelse på svensk i syv år. Albummet var længe ventet af hendes mange fans og resulterede i en turné, der i Danmark blev udsolgt og rost til skyerne med stjernespækkede anmeldelser.

Nu har den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling kaldet ‘Kvinnan Som Är Jag’, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere. Til foråret får Lisa Nilssons mange danske fans mulighed for at opleve hende på en ny måde, når hun besøger Danmarks store koncert- og teatersale.

Link til billetter: https://tix.to/lisanilsson Link til Spotify: https://spoti.fi/3xqdtIabottom of page