top of page

Peter Sommer


Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter Sommer & Tiggerne vender nu tilbage til de store spillesteder med koncerter, der kigger fremad med nyt materiale og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

Singlen ’Begge Veje’ udkom i slut maj og er første smagsprøve på, hvad Peter Sommer anno 2020 byder på. I fredags udkom anden singlen fra det kommende album kaldet ’Vi Der Valgte Mælkevejen’, som er et mere uptempo nummer med lånt titel fra Bjarne Reuter.

Peter Sommers femte album ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’ fra 2018 har været en kunstnerisk og kommerciel triumf, der har cementeret hans status som en af landets skarpeste sangskrivere. Nu er han klar med ‘Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’, som allerede nu har gjort det forrige album kunsten efter.

Peter Sommer debuterede som den ene halvdel af duoen Superjeg i 2002 og markerede sig straks som en væsentlig stemme i de års genoplivning af dansk som sangsprog. To år senere udgav han sin første soloplade med hittet og P3’s Uundgåelige ’Valby Bakke’.


bottom of page