top of page

Såforsatan
såforsatan er dansk smålighed, store følelser og udansk storhedsvanvid. Med catchy popmelodier, spaghettiwestern-temaer og en hiphop baggrund skaber såforsatan sin egen lyd, der insisterer på at være levende og fortælle bramfrie historier. såforsatan er hvis Robert Smith og Lil Nas X havde adopteret en italiensk dreng for senere at forsømme og efterlade ham på Vesterbro i 00’erne.


Bag såforsatan står Sofus Bryld. Han skrev sin første sang som 6-årig, og gymnasieårene brugte han på at rappe landet tyndt med millioner af streams til følge. Da han en dag fandt en vis form for selvindsigt, genfødte han sig selv som bastarden såforsatan, og i 2020 vandt han under sit nye kunstnernavn DRs Karrierekanonen blot 21 år gammel. såforsatan er håndspillet musik, som det blev spillet dengang, mor var dreng, og det stadig var cool at spille guitar. Med humor, ærlighed og surrealisme vil såforsatan have lytteren til at spytte sin øl ud og hoste ”så for satan” i lige dele fortørnelse og forelskelse.


såforsatans nerve skal opleves live, hvor GAFFA, i deres seneste 5-stjernede anmeldelse, bekendtgjorde at ”såforsatan er i sin helt egen liga – tekstuelt, musikalsk og ikke mindst in concert”. Flankeret af trommer, guitar og trompet er såforsatans koncerter en energiudladning, som i dén grad lever op til navnet.


Link til billetter: https://tix.to/saforsatan

Link til Spotify: http://spoti.fi/2MQIz7Kbottom of page