top of page

Såforsatan
Såforsatan er den uskolede københavnerdreng, der mikser jazz, tung hiphop og nådesløs lyrik. Håbet er at overrumple med ærlighed, få dig til at sige ”så for satan” og opmuntre andre til at stå ved sig selv – selv når man nødvendigvis ikke er den fedeste person. Det skinner bl.a. igennem på den kommende single Aldrig Har Jeg.

Med såforsatan har Danmark fået en stemme, der tør kalde en spade for en spade. Og en idiot for en idiot. Også når han selv er idioten. Den selvudleverende lyrik viklet ind i et dragende musikalsk grænselandskab sikrede såforsatan sejren i 2020’s KarriereKanonen, og foran ham venter flere singleudgivelser og koncerter.

”I Danmark er der en tendens til, at vi gemmer os bag en frygt for at træde andre over tæerne. Jeg savner en hverdag, hvor du er bundærlig. For hvis du ikke tør at være ærlig overfor dig selv, hvornår satan kan du så være det? Det prøver jeg at være i min musik. Og så kan lytteren spytte sin fine martini-drink ud over mig i fortørnelse, mens der hostes “såforsatan,” fortælleren manden bag, 21-årige Sofus Bryld Staunæs.


bottom of page