Stine Bramsen


Én af Danmarks største stemmer er tilbage som soloartist. Nu er hun klar til at indtage de danske festivaler i sommeren 2022 sammen med sit store band. Stine Bramsen skifter igen tilværelsen i Alphabeat ud med sin solokarriere og har for nylig udgivet hitsinglen ’What I Want You To Do’, som er i A-rotation på P4.


Ikke nok med, at Stine Bramsen er tilbage med ny musik, så er ambitionerne større end nogensinde før, når det gælder hendes liveudtryk. Publikum kan forvente et liveshow ud over det sædvanlige, når Stine Bramsen sammen med sit 8-personers store orkester besøger landets festivaler i sommeren 2022. Singlen ’What I Want You To Do’ fra slut september er første soloudspil fra Stine Bramsen i mere end 3 år. Sangen er blevet modtaget rigtig flot og ligger i A-rotation hos P4. Sangen er mere organisk og energisk, end hvad man tidligere har hørt fra Stine Bramsen og rummer en håndspillet, rå live-energi, hvor det grimme, ærlige og passionerede har fået mere plads.


’What I Want You To Do’ er skrevet og produceret sammen med Emil Falk (Thomas Helmig, Benjamin Hav, Lukas Graham m.fl.). De to mødtes i forbindelse med arbejdet omkring Alphabeats comeback-album, og ville egentlig bare lige teste, om de kunne skrive en god sang sammen, hvilket blev til 8 sange på bare to uger. Teksten til ’What I Want You To Do’ er, ligesom musikken, mere pågående, end hvad man tidligere har hørt fra Stine Bramsen. Den handler om at bryde ud af alt det pæne og ordentlige i hverdagen og slippe sig selv fri.


Udover at være en central del af Alphabeat, begyndte Stine Bramsens solokarriere for alvor i 2014, da hun udgav debutsinglen ’Prototypical’. Siden da udgav hun debutalbummet ’Fiftyseven’, hvor singlen ’Karma Town’ også er at finde på. Nu er hun klar med en helt ny energisk lyd, hvor ’What I Want You To Do’ blot er startskuddet.