THE ARTIST SØGER LIVE ASSISTANT PRAKTIKANT TIL EFTERÅRSSEMESTRET 2022

Hos The Artist søger vi et passioneret, kreativt og arbejdsomt menneske til at indgå i vores team, hvor du skal være med til at styrke den indgående og udadgående kommunikation i rollen som live assistant. Du bliver en fast del af den daglige drift på The Artist, hvor du vil være i tæt dialog med vores booking-og produktionsafdeling. Du vil assistere med større og mindre opgaver – praktiske hovedsageligt – igennem processer fra den spæde start af et tourforløb til eksekveringen af koncerter. Du skal være klar på en travl hverdag, hvor du også har lyst til at dele dine kreative tanker og idéer. Derudover bliver koncerter, events m.m. en fast del af din arbejdsgang.


HVAD ER OPGAVERNE?

· Ansvar for kalenderopdatering til artister, musikere, crew, produktionsteam etc.

· Ugentlige opdatering til spillesteder og festivaler med nyeste promoveringstiltag og PR.

· Opdatering af interne systemer i både booking og produktion.

· Opdatering af tekst til hjemmeside og Facebook-events.

· Udarbejdelse af kontrakter.

· Ugentlig opdatering af billettal til artister, samarbejdspartnere etc.

· Diverse afviklinger af koncerter.

· Generel assistance til booking og produktionsprocesserne i dagligdagen.


HVEM ER VI?

The Artist er en del af det førende independent full-service musikselskab The Bank, der består af management, booking, pladeselskab og publishing. The Artist arbejder både med helt nye talenter og etablerede artister, hvor fællesnævneren for dem alle er at de ønsker at blive de bedste inden for livemusik. Vi er alle passionerede og dedikerede – agenter, produktionsfolk og marketing-team – på artisternes vegne, og vores formål er at skabe langsigtede og bæredygtige karrierer. Vi følger alle opgaver til dørs, og vores vision er, at man som artist – uanset størrelse – vil opleve, at vi er tæt på musikken, liveudtrykket og ikke mindst promoveringen af koncerter.


HVEM ER DU?

· Du studerer på en relevant uddannelse evt. inden for kommunikation m.m.

· Du har en interesse for koncerter, booking og produktion.

· Du skal være struktureret, detaljeorienteret og god til at overholde deadlines.

· Du har gåpåmod og elsker nye udfordringer.

· Du er udadvendt, har lyst til at deltage i sociale sammenhæng med resten af kontoret og kan trives i et miljø med højt tempo i dagligdagen.

· Du elsker at dele ud af dine tanker og idéer, og er klar til at byde ind og sparre med dine kollegaer.

· Du brænder for musik og har kørekort.


Derudover vil det være en fordel at være god til at skrive, da du vil assistere bookingafdelingen med udarbejdelse af pressetekster eller lignende.


HVORDAN ANSØGER DU?

Praktikstillingen er ulønnet og løber 3-6 måneder – alt efter din studieretning – i efterårssemestret med opstart i august/september 2022. Stillingen er ulønnet og umiddelbart fuldtid, men vi tager gerne højder for dit skema. Vi arbejder ud fra vores kontor i Københavns Nordvest-kvarter. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religion, etnisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingen.


Send dit CV og en kort motiveret ansøgning til andreas@theartist.eu senest torsdag d. 16. juni.


Vi glæder os til at høre fra dig!